Your Cart

Kasvuhakkerointikirja: Kasvuhakkeroi tai kuole - ekirja

On Sale
€30.00
€30.00
Added to cart
Julkaisin omakustanteisen kasvuhakkerointikirjani keväällä 2022.

Kirja on kattava kooste siitä mitä olen oppinut siiloriippumattomasta kasvuhakkeroinnista, sen merkityksestä ja paikasta organisaatiossa, sekä runsaasti käytännönläheisiä vinkkejä.

Tämä on ekirja. Jos haluat fyysisen kirjan postitettuna kotiisi, tilaa se täältä.

Sisältö
188 sivua sis. seuraavat aiheet:

Jakso I: Kasvutiimin rooli ja rekrytointi
Jakso II: Piraattimittarit eli kasvuhakkeroinnin suppilo
Jakso III: Työkalut eli OKR, viikkosykli ja ostajapersoonat
Jakso IV: Mittaa, iteroi ja mittaa taas
Jakso V: Kasvuhakkeroinnin vinkkipankki
Jakso VI: Kasvuhakkeri sosiaalisessa mediassa
Jakso VII: Pikaopas kasvuhakkerointiin (tl;dr)
Takakansi
Kasvuhakkerointi eli growth hacking on systemaattisen ongelmanratkaisun työkalu, jota voit käyttää omassa työssäsi ja arjessasi, jos kaipaat määränpäähän pääsemiseen lisää johdonmukaisuutta. 

Kasvuhakkerointi on myös erinomainen tapa kiihdyttää organisaation oppimista ja kääntää fokus onnistumisiin ja mahdollisuuksiin. Tämän vuoksi se on erityisen käytännöllinen varhaisen vaiheen startupeille, joilla on rajalliset budjetit ja joiden liikeidea täytyy validoida mahdollisimman nopeasti. Voit kuitenkin käyttää sitä minkä tahansa yhtiön toiminnon tehostamiseen missä tahansa kokoluokassa tai yrityksen elinkaaren vaiheessa.

Mari Luukkainen on kestävän kasvuhakkeroinnin pioneeri, joka on kasvujohtajana 19-kertaistanut yrityksen liikevaihdon sadoista tuhansista miljoonien tasolle – ja samalla luonut kasvuhakkeroinnista kestävän, skaalattavan ja eri toimialoille sopivan mallin. 

Mari on ollut siivousyritys Freskan kasvujohtaja, ja hän sai Freskan liikevaihdon kasvamaan kahdessa vuodessa 700 000 eurosta 13 miljoonaan euroon. Lisäksi Marille on kertynyt kokemusta muista tunnetuista kasvuyrityksistä kuten Yousicianista ja kryptovaluuttastartupeista kuten Paxful. Tällä hetkellä Mari on varhaisen vaiheen teknologiastartupeja rahoittavan Icebreaker.vc:n kasvujohtaja ja kasvuhakkerointia tarjoavan Truly Agencyn advisor ja partneri.

Tässä kirjassa Mari käy läpi reseptinsä osa-alue kerrallaan. Kirja kertoo tarkasti käytännön tekniikat ja esittelee samalla sata käytännön vinkkiä kasvun varmistamiseen.
You will get the following files:
  • EPUB (5MB)
  • PDF (4MB)

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Mari Luukkainen

Principal at Icebreaker.vc with a portfolio of 100+ startups. Ex-growth operator of a 15% profitable MoM startup. Founder of a non-profit creating tech jobs for immigrant women Herizon.io. Investor of the year in NWITA.


On this site, I share learnings about a startup as online courses and books.


Read more about Mari Luukkainen.


If you enjoyed my content, subscribe to my free weekly newsletter about startup growth.